Ineke van der Zande, voorzitter van de raad van toezicht van Stichting De Opbouw treedt per 1 januari 2020 om gezondheidsredenen af

 

In de afgelopen 2,5 jaar heeft zij onze organisatie op allerlei manieren leren kennen en leren waarderen. “Medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor bewoners en cliënten. Op alle locaties trof ik bij werkbezoeken, miniaturen, vergaderingen enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Het spijt me oprecht dat ik niet langer deze taak kan vervullen. Ik had het heel graag langer gedaan. Ik bedank iedereen voor de samenwerking en in het mij gestelde vertrouwen.”

We bedanken Ineke voor haar tomeloze inzet, energie en belangrijke bijdrage aan het neerzetten van de kaders voor een toekomstbestendig concern.

De werving van haar opvolger start binnenkort.

De Opbouw is een landelijke stichting die gericht is op het verlenen van zorg aan ouderen, jeugd met een ingewikkelde hulpvraag en mensen met een verstandelijke beperking. Vanuit onze overtuiging dat wij aan iedereen hulp bieden die dat nodig heeft, zetten onze medewerkers zich elke dag met hart en ziel in om mensen een zinvol en prettig bestaan te bieden.