Wij zijn een woon- en zorgorganisatie voor ouderen

Als u een dagje ouder wordt, is het mogelijk dat sommige dingen in het dagelijks leven minder gemakkelijk gaan dan vroeger. Wat u voorheen thuis altijd zelf deed, kan een steeds grotere uitdaging vormen. Dat is vervelend, want 'thuis' is de plek waar u zich veilig voelt, waar u zelf de touwtjes in handen heeft. Thuis is immers meer dan een huis; het is de plek die helemaal van u is, met alles wat daarbij hoort. Spullen, mensen, dieren en natuurlijk ook gewoonten en manieren.

Hulp zoals u het wilt

Wanneer u hulp nodig heeft, maar wel graag wilt dat daarbij rekening gehouden wordt met uw persoonlijke wensen en behoeften, dan kunt u een beroep doen op De Brug. Onze organisatie voor ouderenzorg in Driebergen en omgeving is gespecialiseerd in het bieden van hulp bij allerlei dagelijkse dingen, maar ook in het leveren van professionele zorg. Of we nu bij u thuis komen helpen, of u bij ons komt wonen; wij zetten alles op alles om ervoor zorgen dat u zo lang mogelijk zelf de regie houdt over uw leven. Uw thuis blijft uw thuis, het maakt niet uit in welk huis.

Daarnaast bieden we wijkzorg, thuiszorg, behandelingen, revalidatie, wonen en activiteiten aan alle inwoners van de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

 

ANBI