Wij zijn altijd op zoek naar Nieuw Talent

Als nieuwe collega ben jij net als wij; je werk is je passie en je bent altijd op zoek naar nieuwe oplossingen voor de mensen waarvoor jij werkt. Je gaat voor het vak, voor je klant en je gaat voor je collega’s. Het "zorgen voor" en het "helpen zodat" staat hoog in jouw vaandel. Je wilt jezelf ontwikkelen en groeien in je vak. 

Werken in de gehandicaptenzorg, jeugd- en ouderenzorg 

Door bij De Opbouw te werken draag je bij aan goede zorg. Je krijgt bij ons de kans een kijkje in de keuken te nemen bij verschillende zorgorganisaties en vanuit maatschappelijke betrokkenheid iets te betekenen voor een ander. We kijken welke doelgroep het beste bij jou past. Dit geeft je de mogelijkheid om je te oriënteren op het werkveld en de inhoud van het beroep. We kijken naar waar jouw interesses liggen.

Zorggroep De Opbouw strijdt voor een Nederland waarin elk mens zich echt gelukkig voelt en volwaardig meedoet in de maatschappij. Dit kunnen we alleen met de hulp van goede medewerkers en vrijwilligers. Onze kernwaardes zijn: vertrouwen, verwondering en moed. We zijn dienstbaar en integer.