Business controller

Kan jij met gemak cijfers vertalen en toelichten aan een ander en weet jij op basis van een gedegen analyse advies uit te brengen over de implicaties hiervan? Werk jij vanuit bevlogenheid en zou jij ook graag vanuit jouw expertise je in willen zetten voor het mooie werk dat we als zorgorganisatie leveren? Bij Silverein, de ouderenzorgorganisatie vallende onder Zorggroep De Opbouw, vind je deze mooie uitdaging.

: 32 tot 36 uur per week
: Silverein

(Programma) Manager ICT en Domotica

De digitale transformatie binnen onze zorggroep is een van de belangrijke speerpunten voor de komende jaren. We gaan ons onder andere richten op dat ICT processen op een eenduidige wijze worden uitgevoerd en waar mogelijk processen en handelingen worden geautomatiseerd via domotica. Wil jij als (Programma) Manager ICT & Domotica een belangrijke bijdrage leveren aan deze ontwikkelingen? Breng je de nodige ervaring en passie op dit gebied mee? We gaan dan graag met je in gesprek over deze mooie, uitdagende functie!

: 32 tot 36 uur per week

Manager HR Prinsenstichting

De mogelijkheid om zelf vorm te geven aan de HR strategie en het HR beleid van Prinsenstichting. Je bent de strategisch business partner en onderdeel van het managementteam van Prinsenstichting. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

: 32 tot 36 uur per week
: Zeer ervaren (meer dan 6 jaar)
: Prinsenstichting

Strategisch communicatieadviseur

Als strategisch communicatieadviseur ondersteun je het bestuur en de Directieraad, zowel ten behoeve van in- als van externe communicatie. Je werkt nauw samen met de andere communicatieadviseurs die primair ingezet worden bij de zorgorganisaties. Daarnaast werken jullie aan gezamenlijke communicatieactiviteiten in lijn met de gekozen strategische koers van de organisatie. Jij voert daarover de regie en zet de lijnen uit.

: 32 tot 36 uur per week

Projectmanager ICT

Heb jij affiniteit met de zorg en heb je ruime ervaring met projectmanagement op het gebied van ICT? Hou je van een uitdaging? Wij zoeken een enthousiaste Projectmanager ICT.

: 32 tot 36 uur per week

Beleidsadviseur Kwaliteit en Veiligheid

Zorggroep de Opbouw staat garant voor een hoge kwaliteit van intra- en extramurale zorg en dienstverlening. Belangrijk onderdeel van het kwaliteitsbeleid is het monitoren van en geven van rekenschap over de kwaliteit van zorg en veiligheid op geaggregeerd niveau door het formuleren van KPI’s Ter ondersteuning van het bestuur en de directieraad zijn wij op zoek naar een Senior adviseur Kwaliteit en Veiligheid die ons beleid een stap verder brengt.

: 20 tot 24 uur per week

Beleidsadviseur HRO

Ben jij een ervaren beleidsadviseur op het gebied van HR die affiniteit heeft met de zorg? En houd je ervan om te werken in een dynamische omgeving, binnen een organisatie die volop in beweging is? Dan is dit het nieuwe avontuur waar jij naar zoekt!

: 36 uur per week

Senior Applicatiebeheerder

Ben jij een kei in de functionele en technische aspecten van het applicatiebeheer én houd je van veel afwisseling in je werk? Draag jij daarnaast graag bij aan het verbeteren van het applicatielandschap én weet je collega's te coachen?
Dan is dit misschien wel de nieuwe baan waar jij naar opzoek bent en kom ik graag met jou in contact!

: 32 tot 36 uur per week

Applicatiebeheerder

Ben jij die enthousiaste applicatiebeheerder die zich graag inzet voor het verbeteren van de zorg én voel jij je thuis in zowel de functionele als technische aspecten van het beheer? Houd je daarnaast van veel afwisseling in je werk en vind je het leuk om mee te denken in het verbeteren van het applicatielandschap? Dan komen wij graag met jou in contact voor deze mooie functie bij Zorggroep De Opbouw!
Astorium zoekt exclusief voor Zorggroep De Opbouw, een organisatie die volop in ontwikkeling is, een applicatiebeheerder die collega's optimaal ondersteunt in het gebruik van de applicaties en hart heeft voor de zorg.
Herken jij jezelf hierin? Reageer dan vandaag nog!

: 32 tot 36 uur per week