Veiligheidskundige

Zet jij je graag in voor een gezonde en veilige werkomgeving van je collega's? Kom dan bij ons werken als veiligheidskundige!

: 28 uur per week

HR&O Manager

Waar bij andere vacatures de functie HR&O manager vooral gericht is op één organisatie, is dat in deze functie niet het geval. Hier werk je namelijk binnen het HR&O team van Zorggroep de Opbouw én voor en met de HR teams van Silverein aan het strategisch HR beleid. Een uitdaging voor een ervaren HR&O manager die met creativiteit, lef, een zakelijke maar tevens mensgerichte benadering veranderingen teweeg kan brengen.

: 32 tot 36 uur per week

Groepscontroller De Opbouw

Ben jij een ervaren controller? En ben jij de bouwer, verbinder en regisseur die we zoeken binnen De Opbouw? Solliciteer dan op de vacature van groepscontroller bij Zorggroep De Opbouw.

: 36 uur per week

Business controller

Kan jij met gemak cijfers vertalen en toelichten aan een ander en weet jij op basis van een gedegen analyse advies uit te brengen over de implicaties hiervan? Werk jij vanuit bevlogenheid en zou jij ook graag vanuit jouw expertise je in willen zetten voor het mooie werk dat we als zorgorganisatie leveren? Bij Silverein, de ouderenzorgorganisatie vallende onder Zorggroep De Opbouw, vind je deze mooie uitdaging.

: 32 tot 36 uur per week
: Silverein

Manager informatisering

Zit jouw passie in het continue optimaliseren van ondersteunende ICT systemen ten behoeve van werkprocessen? En ben jij de bevlogen manager die actief verbinding zoekt om de beste resultaten te bereiken? De digitale transformatie binnen onze zorggroep is een van de belangrijke speerpunten binnen onze organisatie. Met jouw kennis en ervaring kan je daar een belangrijke bijdrage aan leveren.
Spreekt dit je aan? We gaan graag met je in gesprek over deze mooie, uitdagende functie met een grote maatschappelijke impact!

: 32 tot 36 uur per week

Manager HR Prinsenstichting

De mogelijkheid om zelf vorm te geven aan de HR strategie en het HR beleid van Prinsenstichting. Je bent de strategisch business partner en onderdeel van het managementteam van Prinsenstichting. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

: 32 tot 36 uur per week
: Zeer ervaren (meer dan 6 jaar)
: Prinsenstichting

Managementassistent lid Raad van Bestuur

Ben jij een managementassistent die praktisch is ingesteld, het leuk vindt zaken goed aan te pakken en te organiseren en houdt van een uitdagende, afwisselende werkomgeving? Ben je daarnaast dienstverlenend, integer, gastvrij én flexibel? Dan zijn we op zoek naar jou!

: 24 tot 28 uur per week

Beleidsadviseur HRO

Ben jij een ervaren beleidsadviseur op het gebied van HR die affiniteit heeft met de zorg? En houd je ervan om te werken in een dynamische omgeving, binnen een organisatie die volop in beweging is? Dan is dit het nieuwe avontuur waar jij naar zoekt!

: 36 uur per week

Applicatiespecialist (Afas)

Je bent werkzaam bij Bestuurs- en groepsondersteuning (BGO) en valt onder de afdeling Informatiemanagement & automatisering (I&A). Je werkt voor de subafdeling Applicatiebeheer, zij zorgen voor de juiste werking en aanpassingen in het applicatielandschap voor een klantgerichte en optimale dienstverlening Opbouw breed.

: 36 uur per week

Strategisch adviseur Beleid

Zorggroep de Opbouw staat garant voor een hoge kwaliteit van intra- en extramurale zorg en dienstverlening. Nu en in de toekomst. Is strategieontwikkeling en anticiperen op een constant veranderend zorglandschap jou op het lijf geschreven?

: 32 tot 36 uur per week

Beleidsadviseur Kwaliteit en Veiligheid

Zorggroep de Opbouw staat garant voor een hoge kwaliteit van intra- en extramurale zorg en dienstverlening. Belangrijk onderdeel van het kwaliteitsbeleid is het monitoren van en geven van rekenschap over de kwaliteit van zorg en veiligheid op geaggregeerd niveau door het formuleren van KPI’s Ter ondersteuning van het bestuur en de directieraad zijn wij op zoek naar een Senior adviseur Kwaliteit en Veiligheid die ons beleid een stap verder brengt.

: 20 tot 24 uur per week

Receptiemedewerker

Ben jij de aangewezen persoon die onze gasten een warm welkom geeft? En word jij enthousiast van een omgeving waar je indirect een bijdrage levert aan de zorg? Kom dan werken als receptiemedewerker bij Zorggroep De Opbouw!

: 16 uur per week