Business Controller

Wil jij als Business Controller werken binnen een VVT-organisatie die sterk in ontwikkeling is? Draag jij graag bij aan een vergroting van het maatschappelijke belang? Solliciteer dan nu!

: 32 tot 36 uur per week
: Silverein

Senior Business Controller

Wil jij als Senior Business Controller werken binnen een VVT-organisatie die sterk in ontwikkeling is? Wil jij bijdragen aan een vergroting van het maatschappelijke belang? Solliciteer dan nu!

: 32 tot 36 uur per week

(Programma) Manager ICT en Domotica

De digitale transformatie binnen onze zorggroep is een van de belangrijke speerpunten voor de komende jaren. We gaan ons onder andere richten op dat ICT processen op een eenduidige wijze worden uitgevoerd en waar mogelijk processen en handelingen worden geautomatiseerd via domotica. Wil jij als (Programma) Manager ICT & Domotica een belangrijke bijdrage leveren aan deze ontwikkelingen? Breng je de nodige ervaring en passie op dit gebied mee? We gaan dan graag met je in gesprek over deze mooie, uitdagende functie!

: 32 tot 36 uur per week

Groepsmanager Financiën

Als groepsmanager Financiën ben je verantwoordelijk voor de financieel administratieve processen binnen de zorggroep. Je geeft hiërarchisch leiding aan de centraal aangestuurde financieel-administratieve functionarissen. Dit doe je mensgericht en in verbinding, motiverend en resultaatgericht, gericht op ontwikkeling en professionele uitdaging. De voortdurende vraag is: "Hoe zorg ik ervoor dat we het maximale van onze ambities realiseren?"
De uitdaging voor de groepsmanager Financiën ligt o.a. in het professionaliseren van de processen & taken binnen de financiële afdeling(en). De financiële administratie is verantwoordelijk voor 4 entiteiten die gezamenlijk de zorggroep vormen. Het team bestaat in totaal uit ongeveer 60 administratieve medewerkers, circa 40 FTE.

: 36 uur per week

Beleidsadviseur Kwaliteit en Veiligheid

Zorggroep de Opbouw staat garant voor een hoge kwaliteit van intra- en extramurale zorg en dienstverlening. Belangrijk onderdeel van het kwaliteitsbeleid is het monitoren van en geven van rekenschap over de kwaliteit van zorg en veiligheid op geaggregeerd niveau door het formuleren van KPI’s Ter ondersteuning van het bestuur en de directieraad zijn wij op zoek naar een Senior adviseur Kwaliteit en Veiligheid die ons beleid een stap verder brengt.

: 20 tot 24 uur per week

Beleidsadviseur HRO

Ben jij een ervaren beleidsadviseur op het gebied van HR die affiniteit heeft met de zorg? En houd je ervan om te werken in een dynamische omgeving, binnen een organisatie die volop in beweging is? Dan is dit het nieuwe avontuur waar jij naar zoekt!

: 36 uur per week

Senior Applicatiebeheerder

Ben jij een kei in de functionele en technische aspecten van het applicatiebeheer én houd je van veel afwisseling in je werk? Draag jij daarnaast graag bij aan het verbeteren van het applicatielandschap én weet je collega's te coachen?
Dan is dit misschien wel de nieuwe baan waar jij naar opzoek bent en kom ik graag met jou in contact!

: 32 tot 36 uur per week

Applicatiebeheerder

Ben jij die enthousiaste applicatiebeheerder die zich graag inzet voor het verbeteren van de zorg én voel jij je thuis in zowel de functionele als technische aspecten van het beheer? Houd je daarnaast van veel afwisseling in je werk en vind je het leuk om mee te denken in het verbeteren van het applicatielandschap? Dan komen wij graag met jou in contact voor deze mooie functie bij Zorggroep De Opbouw!
Astorium zoekt exclusief voor Zorggroep De Opbouw, een organisatie die volop in ontwikkeling is, een applicatiebeheerder die collega's optimaal ondersteunt in het gebruik van de applicaties en hart heeft voor de zorg.
Herken jij jezelf hierin? Reageer dan vandaag nog!

: 32 tot 36 uur per week