Ben jij die enthousiaste applicatiebeheerder die zich graag inzet voor het verbeteren van de zorg én voel jij je thuis in zowel de functionele als technische aspecten van het beheer? Houd je daarnaast van veel afwisseling in je werk en vind je het leuk om mee te denken in het verbeteren van het applicatielandschap? Dan komen wij graag met jou in contact voor deze mooie functie bij Zorggroep De Opbouw!
Astorium zoekt exclusief voor Zorggroep De Opbouw, een organisatie die volop in ontwikkeling is, een applicatiebeheerder die collega's optimaal ondersteunt in het gebruik van de applicaties en hart heeft voor de zorg.
Herken jij jezelf hierin? Reageer dan vandaag nog!

 

 

 

Uur per week: 32 tot 36 uur per week

Je komt te werken in een fijn team van applicatiebeheerders waarin op een prettige manier met elkaar samengewerkt wordt. Binnen het team heerst een informele en collegiale sfeer. Samen met jouw collega's draag jij zorg voor het beheer van applicaties als Topdesk, Teams, Afas, ProActive en Zorgmail. 

Jouw voornaamste werkzaamheden zijn;

 1. Onderhoud en beheer: je zorgt ervoor dat het applicatielandschap optimaal functioneert.
 2. Processen en procedures: je zorgt dat de processen, procedures en protocollen zijn beschreven en dat de gebruikers weten hoe om te gaan met de applicaties.
 3. Ondersteuning en advies: meldingen en problemen met betrekking tot de applicaties worden kwalitatief goed en tijdig door jou afgehandeld.

Functie eisen

Als Applicatiebeheerder schakel je veel met collega's binnen de gehele organisatie; het is dan ook belangrijk dat je communicatief (zowel in woord als schrift) en sociaal zeer vaardig bent, pro actief en klantgericht te werk gaat en over geduld en doorzettingsvermogen beschikt.

 

Hiernaast breng je met je mee:

 • MBO werk- en denk niveau;
 • relevante werkervaring in soortgelijke functie;
 • kennis van en inzicht in informatietechnologie, (besturings)systemen en (administratieve)processen;
 • kennis van applicaties (het geldt als stevige pré als je al bekend bent met de eerder genoemde applicaties);
 • kennis van ITIL en BiSL;
 • zelfstandigheid, nauwkeurigheid, oplettendheid en ordelijkheid;
 • een hart voor de zorg!

 

De organisatie

Onze klant is Zorggroep De Opbouw.

 

Het aanbod

Je komt direct in dienst bij Zorggroep de Opbouw. Zij bieden:

 • een functie voor 32 tot 36 uur per week;
 • een salaris op basis van FWG schaal 45,CAO gehandicaptenzorg; minimaal €2381,- en maximaal €3452- op basis van een 36-urige werkweek (afhankelijk van opleiding en ervaring);
 • in eerste instantie een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • een pensioenregeling via PFZW;
 • de mogelijkheid om na de inwerkperiode hybride te werken;
 • ontwikkelingsmogelijkheden en ruimte voor professionalisering;
 • een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer;
 • een vakantietoeslag van 8%;
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%.

De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing.

 

Over Zorggroep De Opbouw

Zorggroep De Opbouw is een landelijke stichting en bestaat uit 3 verschillende zorgorganisaties. Vanuit de overtuiging dat iedereen er toe doet, zet De Opbouw zich elke dag met hart en ziel in zodat mensen op eigen wijze een zinvol en liefdevol bestaan kunnen leiden. De gezamenlijke kennis, kunde en innovatiekracht zorgt dat medewerkers dat samen met de cliënt en hun verwanten mogelijk maken. De Opbouw zet haar kennis en kunde actief in voor de ontwikkeling en duurzaamheid van de zorg in de lokale, regionale en landelijke ketens.

De Opbouw werkt regionaal verspreid over de provincies Noord-Holland, Utrecht en Gelderland. Het BGO (Bestuurs- en Groepsondersteuning) is gevestigd in Utrecht en ondersteunt en faciliteert de collega’s van de zorgorganisaties op het gebied van Financiën, ICT, Inkoop & Facilitair, HR en Bouw & Vastgoed.

Meer informatie vind je via https://www.opbouw.nl/

 

Interesse?

Ben jij dé Applicatiebeheerder die wij zoeken? Solliciteer dan vóór 10 juli met cv en sollicitatiebrief. De werving en selectie van deze vacature hebben wij exclusief uitbesteed aan Astorium Werving & Detachering. Voor je sollicitatie of voor meer informatie gelieve een email te sturen naar Mendy Thimister, Recruitment Consultant bij Astorium, e mailadres: mthimister@astorium.nl , of te bellen met 0611904573. 

Een referentiecheck, VOG aanvraag en een assessment maken onderdeel uit van de procedure. Voeg bij het solliciteren twee referenten toe.