Zit jouw passie in het continue optimaliseren van ondersteunende ICT systemen ten behoeve van werkprocessen? En ben jij de bevlogen manager die actief verbinding zoekt om de beste resultaten te bereiken?  De digitale transformatie binnen onze zorggroep is een van de belangrijke speerpunten binnen onze organisatie. Met jouw kennis en ervaring kan je daar een belangrijke bijdrage aan leveren.

Spreekt dit je aan? We gaan graag met je in gesprek over deze mooie, uitdagende functie met een grote maatschappelijke impact!

Uur per week: 32 tot 36 uur per week
Salaris: 0 tot 5722 EUR per maand

Wat ga je doen?

Je geeft sturing aan verander- en verbetertrajecten / programma’s op het gebied van informatie-management en begeleidt de zorgorganisaties bij het doorvoeren van veranderingen in de informatiesystemen.

We hebben ons voor de komende periode de volgende doelen gesteld waaraan we met elkaar werken en waaraan jij als Manager informatisering een uiterst belangrijke bijdrage gaat leveren:

  • ICT-processen worden op een eenduidige wijze uitgevoerd: dit gaan we verbeteren door de centrale sturing (via Bestuur en Groepsondersteuning) en decentrale sturing (via lokale ICT-coördinatoren van de zorgmaatschappijen) verder samen te laten werken. Door kennis en ervaring van ICT-collega’s te bundelen, kunnen we stabiele, veilige en moderne ICT-oplossingen ontwikkelen.
  • Keuze en introductie van domotica: het automatiseren van processen en handelingen in huis via domotica is belangrijk om de zorg werkbaar te houden. We gaan werken aan een gestructureerd proces voor de keuze en introductie van domotica-oplossingen. We kijken daarbij eerst vanuit de zorgvisie om vervolgens ICT-vereisten en regels voor veiligheid en privacybescherming toe te voegen. Hierdoor ontstaat een stabiele en toekomst vaste oplossing.

Dit betekent voor je functie onder andere het volgende:

  • Je signaleert en initieert nieuwe methoden en technieken en de mogelijke consequenties van externe en interne ontwikkelingen. Je bent alert op ontwikkelingen in de markt en je vertaalt deze naar verbeter- en implementatievoorstellen voor de zorgorganisaties die onderdeel zijn van Zorggroep De Opbouw. Daartoe zorg je ervoor dat je continue op de hoogte bent van de wensen en behoeften binnen de zorgorganisaties;
  • Je werkt zorg- en technologische innovaties verder uit, bijvoorbeeld het aanpassen van Electronisch Cliënten Dossier of introductie van nieuwe ecosystemen van robotica
  • Je ontwikkelt (strategische) beleidsvoorstellen op het gebied van informatiemanagement en vertaalt externe ontwikkelingen en wijzigingen in wet- en regelgeving naar (beleids-)adviezen op het gebied van informatiemanagement en informatiesystemen.

Waar ga je werken?

Je werkt vanuit de afdeling I&A als Manager informatisering nauw samen met de collega’s van je team en afdeling, je leidinggevende Groepsmanager I&A, en de zorgdirecteuren. Je adviseert en geeft toelichting over de voortgang van programma’s aan het directieteam.

Er wordt hybride gewerkt met een leuk team van professionele collega’s die vertrouwen hebben in de koers die is ingezet en de doelen die we ons zelf stellen.

Een deel van het team is recent gestart wat nieuwe energie en kennis en ervaring met zich meebrengt. En dat alles voor onze cliënten waar je mee in verbinding staat!

Jouw profiel:

Je hebt een WO werk- en denkniveau gericht op informatiemanagement en hebt ruime kennis en ervaring vanuit een vergelijkbare functie. Je bent goed in staat om deze functie inhoud te geven en anderen te overtuigen van soms andere en vernieuwende werkwijzen; Je werkt gestructureerd, hebt gevoel voor humor en je zoekt actief de verbinding om samen de beste resultaten te boeken.

Daarnaast heeft zorg jouw affiniteit en heb je oprechte interesse in de organisatie, haar producten en haar cliënten. Om goed te kunnen schakelen met anderen in de organisatie is het belangrijk om sterke communicatie skills en analytische vaardigheden te hebben.

Hoe waarderen wij jou

Deze uitdagende functie biedt jou de ruimte om je visie op informatiemanagement uit te dragen en verder te bouwen binnen onze mooie organisatie, waar we met bevlogen professionals werken aan goede zorg.

Ook kun je rekenen op:

  • Een salaris op basis van FWG schaal 65 o.b.v. de CAO gehandicaptenzorg, het maximum salaris bedraagt € 5.772,- bij een arbeidsovereenkomst van 36 uur per week;
  • In eerste instantie een overeenkomst voor de duur van een jaar, bij goed functioneren en gelijkblijvende omstandigheden wordt de overeenkomst voor onbepaalde tijd verlengd;
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg: wij bieden onder andere een vaste eindejaarsuitkering, een vakantietoeslag van 8,33%, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden.

Een VOG is nodig om te kunnen werken voor Stichting De Opbouw. 

Interesse?

Aarzel dan niet en solliciteer en stuur je cv en motivatie naar ons toe!

Solliciteren!

Heb je nog vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met groepsmanager I&A, Hans van Heertum,  06-23355698

De vacature staat open voor in- en externe kandidaten. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang op de externe kandidaat.