De digitale transformatie binnen onze zorggroep is een van de belangrijke speerpunten voor de komende jaren. We gaan ons onder andere richten op dat ICT processen op een eenduidige wijze worden uitgevoerd en waar mogelijk processen en handelingen worden geautomatiseerd via domotica.  Wil jij als (Programma) Manager ICT & Domotica een belangrijke bijdrage leveren aan deze ontwikkelingen? Breng je de nodige ervaring en passie op dit gebied mee? We gaan dan graag met je in gesprek over deze mooie, uitdagende functie!

Uur per week: 32 tot 36 uur per week
Salaris: 0 tot 5722 EUR per maand

Waar ga je werken?

Je werkt vanuit de afdeling I&A als (Programma) Manager ICT & Domotica nauw samen met de andere collega’s van het team, je leidinggevende Groepsmanager I&A, en de zorgdirecteuren. Je adviseert en geeft toelichting over de voortgang van programma’s aan het directieteam.

Er wordt hybride gewerkt met een leuk team van professionele collega’s die vertrouwen hebben in de koers die is ingezet en de doelen die we ons zelf stellen.

Een deel van het team is recent gestart wat nieuwe energie en kennis en ervaring met zich meebrengt. En dat alles voor onze cliënten waar we tenslotte allemaal voor doen!

 

Wat ga je doen?

Je geeft sturing aan verander- en verbetertrajecten / programma’s op het gebied van ICT systemen en domotica en begeleidt de zorgorganisaties bij het doorvoeren van de veranderingen.

Je signaleert en initieert nieuwe methoden en technieken en vertaalt deze naar verbeter- en implementatievoorstellen voor de zorgorganisaties die onderdeel zijn van zorggroep De Opbouw. Je werkt zorg- en technologische innovaties verder uit, bijvoorbeeld het aanpassen van Electronisch Cliënten Dossier of introductie van nieuwe ecosystemen van robotica.

 

Jouw profiel:

Je hebt een WO werk- en denkniveau gericht op informatiemanagement en/of domotica en hebt ruime kennis en ervaring vanuit een vergelijkbare functie. Je bent goed in staat om deze functie inhoud te geven en anderen te overtuigen van andere en vernieuwende werkwijzen.

Je hebt gevoel voor humor en je zoekt actief de verbinding om samen de beste resultaten te boeken. Om goed te kunnen schakelen met anderen in de organisatie is het belangrijk om sterke communicatie skills en analytische vaardigheden te hebben.

 

Hoe waarderen wij jou

Deze uitdagende functie biedt jou de ruimte om je visie op ICT systemen en domotica uit te dragen en verder te bouwen binnen onze mooie organisatie.

Ook kun je rekenen op:

  • Een salaris op basis van FWG schaal 65 o.b.v. de CAO gehandicaptenzorg, het maximum salaris bedraagt € 5.772,- bij een arbeidsovereenkomst van 36 uur per week;
  • In eerste instantie een overeenkomst voor de duur van een jaar, bij goed functioneren en gelijkblijvende omstandigheden wordt de overeenkomst voor onbepaalde tijd verlengd;
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg: wij bieden onder andere een vaste eindejaarsuitkering, een vakantietoeslag van 8,33%, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden.

Een VOG is nodig om te kunnen werken voor Stichting De Opbouw. 

Interesse?

Aarzel dan niet en solliciteer en stuur je cv en motivatie naar ons toe.

 

Solliciteren!

Heb je nog vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met groepsmanager I&A, Hans van Heertum,  06-23355698

De vacature staat open voor in- en externe kandidaten. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang op de externe kandidaat.