Concern Security Officer 

Je bent werkzaam bij Bestuurs- en groepsondersteuning (BGO) op de afdeling Informatiemanagement & automatisering (I&A). De afdeling I&A zorgt voor een goed werkende centrale ICT-infrastructuur. I&A vertaalt de bedrijfsplannen (VG en VVT) naar een informatiebeleid en voert deze uit door middel van portfoliomanagement en projecten.

: 36 uur per week

Senior Projectmanager

Senior Projectmanager Informatiemanagement & automatisering (I&A). Je bent werkzaam bij Bestuurs- en groepsondersteuning (BGO) op de afdeling Informatiemanagement & automatisering (I&A).

: 36 uur per week

Directeur Zorgorganisatie Zideris

Vacature Directeur Zorgorganisatie Zideris. Wij zoeken een betrokken verbinder die op natuurlijke en passievolle wijze de rol van boegbeeld kan vervullen.

: 36 uur per week
: Zideris

Groepsprocesmanager HRO / Strategisch HR Adviseur

Wij zoeken een Groepsprocesmanager HRO (Human Resources en Organisatieontwikkeling)/ Strategisch HR Adviseur te Utrecht.

: 32 tot 36 uur per week

Informatie-managers

Je bent werkzaam bij Bestuurs- en groepsondersteuning (BGO) op de afdeling Informatiemanagement & automatisering (I&A). De afdeling I&A zorgt voor een goed werkende centrale ICT-infrastructuur. I&A vertaalt de bedrijfsplannen (VG en VVT) naar een informatiebeleid en voert deze uit door middel van portfoliomanagement en projecten. Tevens voert I&A het beheer uit voor een deel van de bedrijfsapplicaties en de ICT-infrastructuur. 

Op basis van de I&A roadmap 2019/ 2020 transformeert de afdeling I&A naar een regieorganisatie.

: 36 uur per week