Senior Financial Controller

Wil jij als Senior financial controller samen met ons je schouders zetten onder een mooie non-profit organisatie die volop in beweging is en zich met een jaarlijkse omzet van ca. EUR275mio op de zorg richt voor zo’n 6.400 ouderen en verstandelijk gehandicapten? Dan is dit de uitdaging die je zoekt!

: 32 tot 36 uur per week
: Groepsondersteuning

Business Controller

Wil jij als Business Controller werken binnen een VVT-organisatie die sterk in ontwikkeling is? Draag jij graag bij aan een vergroting van het maatschappelijke belang? Solliciteer dan nu!

: 32 tot 36 uur per week
: Silverein, Groepsondersteuning

Financial Accountant

Waarom je voor deze vacature kiest? Omdat je graag actief bijdraagt aan de verbetering van werkmethoden, richtlijnen, protocollen en procedures binnen de financiële administratie van De Opbouw in samenwerking met je collega's. Ook vind je het belangrijk om de verantwoordelijkheid te dragen voor de borging en controle op de tijdigheid, juistheid en volledigheid van de verwerking van alle financiële gegevens en -stromen in het grootboek. Het verstrekken van informatie en rapportages hierover en het adviseren over verbeteringen in financieel administratieve processen richting het management zit in jouw tweede natuur.

: 32 tot 36 uur per week
: Groepsondersteuning

Beleidsadviseur Kwaliteit en Veiligheid

Zorggroep de Opbouw staat garant voor een hoge kwaliteit van intra- en extramurale zorg en dienstverlening. Belangrijk onderdeel van het kwaliteitsbeleid is het monitoren van en geven van rekenschap over de kwaliteit van zorg en veiligheid op geaggregeerd niveau door het formuleren van KPI’s Ter ondersteuning van het bestuur en de directieraad zijn wij op zoek naar een Senior adviseur Kwaliteit en Veiligheid die ons beleid een stap verder brengt.

: 20 tot 24 uur per week
: Groepsondersteuning

HR adviseur

De uitdaging voor HR ligt in het creëren van een optimale beleving en ervaring bij medewerkers en leidinggevenden in hun interactie met HR. Met een klantgerichte service, advies en ondersteuning en het efficiënt inrichten en uitvoeren van HR diensten, processen, systemen en administratie. Ben jij een allround HR adviseur en ben je gedreven een bijdrage te leveren in een maatschappelijke relevante omgeving? Wij maken graag kennis met jou!

: 32 tot 36 uur per week
: Groepsondersteuning

Applicatiebeheerder Telefonie

Ben jij een kei in de functionele en technische aspecten van Cloud telefonie én houd je van veel afwisseling in je werk? Draag jij daarnaast graag bij aan het verbeteren van de telefonische bereikbaarheid én weet je collega's te ondersteunen bij telefonie vraagstukken? Dan is dit de nieuwe baan waar jij naar op zoek bent en komen we graag met jou in contact!

: 32 tot 36 uur per week
: Groepsondersteuning