Vanuit Groepsondersteuning faciliteer en ondersteun je samen met een gedreven team onze drie zorgorganisaties Prinsenstichting, Silverein en Zideris. Vanuit je maatschappelijke betrokkenheid en met jouw expertise zet je je samen met je collega’s in voor ouderen en mensen met een beperking met een zorgvraag. Met als doel dat zij een betekenisvol leven kunnen leiden, zo veel mogelijk zoals zij dat zelf willen.

Onze zorglocaties zijn regionaal verspreid over de provincies Noord-Holland, Gelderland en Utrecht. De collega’s van de afdeling Groepsondersteuning  werken als dat handig is samen op een van de zorglocaties. In Utrecht heeft Groepsondersteuning op locatie Herculesplein ook een kantoor om samen te werken en elkaar te ontmoeten.

De collega’s bij Groepsondersteuning faciliteren de zorgorganisaties op het gebied van gezamenlijk beleid, bouw & vastgoed, I&A (informatisering & automatisering), inkoop & contractbeheer, financiën & control, HRO (human resources & organisatie) en marketing & communicatie.

Als Zorggroep leren en innoveren we iedere dag weer. Zodat onze zorgcollega’s goede zorg en ondersteuning aan cliënten en hun naasten kunnen bieden, nu en in de toekomst.

Technisch Consultant

Make the change binnen de zorg! Wil je werk doen wat er daadwerkelijk toe doet? Bij De Opbouw zoeken we een Technisch Consultant die zorgt dat het IT-landschap op rolletjes verloopt binnen de organisatie. Ben je een teamplayer die graag meedenkt en enthousiast wordt van verschillende technieken? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

: Groepsondersteuning
: 36 uur per week
: 3032 tot 4442 EUR per maand

Applicatiebeheerder

Ben jij een specialist op het gebied van (AFAS-)applicaties en draag jij de zorg een warm hart toe? Of wil je dit graag worden? Zet jij je graag in om de zorg te verbeteren én voel jij je thuis in zowel de functionele als technische aspecten van het beheer? Ben je analytisch, alert en werk je gedreven en met energie graag samen met collega’s? Heb je een hands-on mentaliteit en hou je van plezier in je werk? Dan hebben wij de baan voor jou!

: Groepsondersteuning
: 32 tot 36 uur per week
: 2606 tot 4019 EUR per maand

Communicatie Adviseur

Zie jij kansen bij ons als Communicatie Adviseur? Dan is dit een interessante vacature voor jou!

: Groepsondersteuning
: 32 uur per week

Salarisadministrateur

Zie jij kansen bij ons als Salarisadministrateur? Dan is dit een interessante vacature voor jou!

: Groepsondersteuning
: 28 tot 36 uur per week
: 2381 tot 3452 EUR per maand

Senior medewerker Crediteurenadministratie

Met jouw werk lever jij een essentiële bijdrage aan de zorg en ondersteuning die wij cliënten bieden binnen onze drie zorgorganisaties. Dat doe je als Senior medewerker Crediteurenadministratie en in het team Financiën bij Groepsondersteuning. Vind je het leuk om taken en werkzaamheden te optimaliseren en heb je affiniteit met administratieve en financiële processen? Dan zijn we op zoek naar jou!

: Groepsondersteuning
: 32 tot 36 uur per week
: 2381 tot 3452 EUR per maand

Medewerker Debiteurenadministratie

Met jouw werk lever jij een essentiële bijdrage aan de zorg en ondersteuning die wij cliënten bieden binnen onze drie zorgorganisaties. Dat doe je als Medewerker Debiteurenadministratie in het team Financiën bij Groepsondersteuning. Vind je het leuk om taken en werkzaamheden te optimaliseren en heb je affiniteit met administratieve en financiële processen? Dan zijn we op zoek naar jou!

: Groepsondersteuning
: 32 tot 36 uur per week
: 2110 tot 3009 EUR per maand

Business Controller

Wil jij bijdragen aan de zorg? Ben jij een inspirerende en proactieve controller? Dan zijn we op zoek naar jou!

: Groepsondersteuning, Zideris
: 32 tot 36 uur per week

Senior Inkoper

Met jouw werk lever jij een essentiële bijdrage aan de zorg en ondersteuning die wij cliënten bieden binnen onze drie zorgorganisaties. Dat doe je als Senior Inkoper en in het team Inkoop bij Groepsondersteuning. Vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het operationeel en/of tactisch inkoopbeleid voor de organisatie? Dan zijn we op zoek naar jou!

: Groepsondersteuning
: 32 tot 36 uur per week
: 3482 tot 5062 EUR per maand

Ambtelijk Secretaris Centrale Ondernemingsraad | 20 uur | Utrecht

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie van 20 uur per week waarin jij je ervaring op het gebied van medezeggenschap in de totale zorggroep en al zijn ontwikkelingen kwijt kunt? Heb jij affiniteit met vernieuwing van medezeggenschap en ligt jouw uitdaging in het strategisch aanvliegen van de verschillende onderwerpen? Heb jij daarnaast ook kennis van de relevante wetgeving en ben jij in staat verschillende beleidsterreinen met elkaar in verband te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

: Groepsondersteuning
: 20 uur per week
: 3 EUR per maand

Senior Medewerker Grootboek

Met jouw werk lever jij een essentiële bijdrage aan de zorg en ondersteuning die wij cliënten bieden binnen onze drie zorgorganisaties. Vind je het leuk om actief bij te dragen aan de verbetering op orde houden en brengen van de financiële administratie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voldoe je niet helemaal aan het gevraagde profiel? Dan vragen wij je toch om te solliciteren. Met een beetje vindingrijkheid en flexibiliteit zijn veel functies toch passend te maken. Het belangrijke is enthousiasme!

: Groepsondersteuning
: 32 tot 36 uur per week
: 2938 tot 4304 EUR per maand

Medewerker Crediteurenadministratie

Wil jij bijdragen aan de zorg en ondersteuning die wij cliënten bieden binnen onze drie zorgorganisaties? Dat doe je als Medewerker Crediteurenadministratie in het team Financiën bij Groepsondersteuning. Heb je affiniteit met administratieve en financiële processen? Dan zijn we op zoek naar jou!

: Groepsondersteuning
: 28 tot 36 uur per week

Medewerker Crediteurenadministratie

Wil jij bijdragen aan de zorg en ondersteuning die wij cliënten bieden binnen onze drie zorgorganisaties? Dat doe je als Medewerker Crediteurenadministratie in het team Financiën bij Groepsondersteuning. Vind je het leuk om analyses te maken en processen te optimaliseren in het kader van crediteurenadministratie en heb je affiniteit met administratieve en financiële processen? Dan zijn we op zoek naar jou!

: Groepsondersteuning
: 28 tot 36 uur per week