Ben jij een allround HR adviseur en ben je gedreven een bijdrage te leveren in een maatschappelijke relevante omgeving? Wij maken graag kennis met jou!

Opleiding: HBO
Locatie: Groepsondersteuning
Uur per week: 32 tot 36 uur per week
Salaris: 2938 tot 5062 EUR per maand

Wat ga je doen?

Als HR-adviseur binnen onze zorggroep ben je sparringpartner voor de stafafdelingen. Momenteel ongeveer 65 collega’s. Je adviseert bij HR gerelateerde vraagstukken, recruitment en casemanagement (bv. verzuim en prestatiemanagement). Je adviseert, begeleidt en implementeert HR-beleid en -processen en leidt projecten van verschillende complexiteit. Daarnaast fungeer je als deskundige voor complexe vraagstukken. De inhoud van de functie is een combinatie van uitvoerende- en adviestaken, waarbij je de visie en de strategische doelstellingen vertaalt naar concrete dagelijkse plannen. Er is veel ruimte om zaken zelfstandig op te pakken en je toegevoegde waarde voor de organisatie in te zetten.

Binnen Zorggroep De Opbouw brengen we de ondersteunende diensten, die nu nog verspreid werken binnen onze zorgorganisatie, samen bij Groepsondersteuning. Door samen te werken, te organiseren en teams samen te voegen, werken we beter en slimmer!

Dit zal in de praktijk betekenen dat je steeds meer gaat samenwerken met de HR collega’s die actief zijn in de drie verschillende zorgorganisaties.

De zorg is enorm in beweging, dit brengt ook op het gebied van HR vele uitdagingen met zich mee. Het werven, binden en boeien van geschikt personeel, de (door)ontwikkeling van medewerkers en het gezond houden van de organisatie en haar medewerkers zijn hier voorbeelden van.

Waar ga je werken?

In het HR team Utrecht werk je samen met ongeveer 4 HR-collega’s. Er heerst een informele sfeer binnen het team waarbij we in gezamenlijkheid onze schouders zetten onder de mooie uitdagingen binnen HR. Standplaats voor deze functie is Utrecht.

Jouw profiel

Als HR Adviseur ben jij in staat om vanuit een helikopterview hoofd –en bijzaken te scheiden en prioriteiten te stellen. Dit past bij jou omdat jij werkt vanuit verbinding en draagvlak creëert. Je bent communicatief - en adviesvaardig en werkt resultaat - en servicegericht.  Als persoon ben jij benaderbaar, enthousiasmerend, bezit je een van nature goed organiserend vermogen en ben je integer, flexibel en op samenwerking gericht!

Wat breng je verder mee?

 • Een afgeronde opleiding hebt op hbo-niveau, in de richting van HRM;
 • Minimaal 3 jaar ervaring hebt als HR-adviseur, ervaring in de zorg is een pré;
 • Op de hoogte bent van marktontwikkelingen, de cao, relevante wet- en regelgeving en dit weet te vertalen naar de praktijk;
 • Je hebt ervaring met projectmatig werken;
 • Bij voorkeur heb je kennis van AFAS.

Hoe waarderen wij jou?

 • Volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken;
 • Een dynamische afwisselende functie in de zorgsector;
 • Ruimte om jezelf te ontplooien en verder te ontwikkelen;
 • Een arbeidsovereenkomst voor 32 - 36 uur;
 • Mogelijkheden om gedeeltelijk hybride te werken;
 • Een salaris op basis van FWG schaal 60 o.b.v. de CAO Gehandicaptenzorg, het maximum salaris bedraagt €5062,- bij een arbeidsovereenkomst van 36 uur per week;
 • In eerste instantie een overeenkomst voor de duur van een jaar, intentie om te verlengen voor onbepaalde tijd;Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg: wij bieden onder andere een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, een vakantietoeslag van 8%, een reiskostenvergoeding en opleidingsmogelijkheden;
 • Startdatum: wat ons betreft zo snel mogelijk maar we realiseren ons ook dat je mogelijk nog een opzegtermijn of andere verplichtingen hebt. Daar houden we natuurlijk rekening mee.

Het aanleveren van een VOG is bij indiensttreding een voorwaarde.

Interesse?

Aarzel dan niet en solliciteer en stuur je CV en motivatie naar ons toe via deze button: Solliciteren!

Heb je nog vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met Karin van Prooijen, groepsmanager HRO a.i. 

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

De vacature staat open voor in- en externe kandidaten. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang op de externe kandidaat.