De uitdaging voor HR ligt in het creëren van een optimale beleving en ervaring bij medewerkers en leidinggevenden in hun interactie met HR. Met een klantgerichte service, advies en ondersteuning en het efficiënt inrichten en uitvoeren van HR diensten, processen, systemen en administratie. Ben jij een allround HR adviseur en ben je gedreven een bijdrage te leveren in een maatschappelijke relevante omgeving? Wij maken graag kennis met jou!

Locatie: Groepsondersteuning
Uur per week: 32 tot 36 uur per week
Salaris: 2938 tot 4304 EUR per maand

Wat ga je doen?

Als HR adviseur binnen CBO richt je je op de ongeveer 65 collega’s die werken vanuit Utrecht bij de diverse ondersteunende diensten van Zorggroep De Opbouw. Je adviseert bij HR gerelateerde vraagstukken, recruitment en casemanagement (bv. verzuim en prestatiemanagement). Je begeleidt en implementeert HR beleid en -processen en neemt deel aan projecten. De inhoud van de functie is een combinatie van uitvoerende- en adviestaken, waarin er veel ruimte is om zaken zelfstandig op te pakken en je toegevoegde waarde voor de organisatie in te zetten.

Momenteel werkt De Opbouw aan de implementatie van het bedrijfsplan Samen Merkbaar Beter. Er wordt actief ingezet op het gezamenlijk acteren binnen de ondersteunende diensten binnen de gehele Zorggroep. Dit zal in de praktijk betekenen dat je steeds meer gaat samenwerken met de HR collega’s die actief zijn in de drie verschillende zorgorganisaties.

De zorg is enorm in beweging, dit brengt ook op het gebied van HR vele uitdagingen met zich mee. Het werven, binden en boeien van geschikt personeel, de (door)ontwikkeling van medewerkers en het gezond houden van de organisatie en haar medewerkers zijn hier voorbeelden van.

Waar ga je werken?

In het HR team Utrecht werk je samen met ongeveer 4 HR-collega’s. Er heerst een informele sfeer binnen het team waarbij we in gezamenlijkheid onze schouders zetten onder de mooie uitdagingen binnen HR. Standplaats voor deze functie is Utrecht.

Jouw profiel

Als HR Adviseur ben jij in staat om vanuit een helikopterview hoofd –en bijzaken te scheiden en prioriteiten te stellen. Dit past bij jou omdat jij werkt vanuit verbinding en draagvlak creëert. Je bent communicatief - en adviesvaardig en werkt resultaat - en servicegericht.  Als persoon ben jij benaderbaar, enthousiasmerend, bezit je een van nature goed organiserend vermogen en ben je integer, flexibel en op samenwerking gericht!

Wat breng je verder mee?

 • Een afgeronde opleiding hebt op HBO-niveau, bij voorkeur in de richting van HRM;
 • Minimaal 3 jaar ervaring hebt als HR-adviseur, bij voorkeur in de zorg;
 • Op de hoogte bent van marktontwikkelingen, de CAO, relevante wet- en regelgeving en dit weet te vertalen naar de praktijk;
 • Bij voorkeur kennis hebt van AFAS.

Hoe waarderen wij jou?

 • Volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken;
 • Een dynamische afwisselende functie in de zorgsector;
 • Ruimte om jezelf te ontplooien en verder te ontwikkelen;
 • Een arbeidsovereenkomst voor 32 - 36 uur;
 • Mogelijkheden om gedeeltelijk hybride te werken;
 • Een salaris op basis van FWG schaal 55 o.b.v. de CAO Gehandicaptenzorg, het maximum salaris bedraagt €4304,- bij een arbeidsovereenkomst van 36 uur per week;
 • In eerste instantie een overeenkomst voor de duur van een jaar, bij goed functioneren en gelijkblijvende omstandigheden wordt de overeenkomst voor onbepaalde tijd verlengd.
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg: wij bieden onder andere een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, een vakantietoeslag van 8%, een reiskostenvergoeding en opleidingsmogelijkheden.
 • Startdatum: wat ons betreft zo snel mogelijk maar we realiseren ons ook dat je mogelijk nog een opzegtermijn of andere verplichtingen hebt. Daar houden we natuurlijk rekening mee.

Het aanleveren van een VOG is bij indiensttreding een voorwaarde.

Interesse?

Aarzel dan niet en solliciteer en stuur je CV en motivatie naar ons toe via deze button: Solliciteren!

Heb je nog vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met Groepsmanager HRO, Karin van Prooijen, via 06-53989831.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

De vacature staat open voor in- en externe kandidaten. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang op de externe kandidaat.