Ben jij een Senior HR Adviseur met strategische denkkracht en heb je affiniteit met de zorg? Dan is dit de baan voor jou!

Sluitingsdatum: 1 januari 0001
Locatie: Groepsondersteuning
Uur per week: 32 tot 36 uur per week
Salaris: 4185 tot 6320 EUR per maand

De medewerkers van groepsondersteuning HRO zorgen ervoor dat het bestuur van de zorggroep, de zorgorganisaties en de overige ondersteunende diensten zich zonder zorgen op hun dagelijkse werk kunnen richten. HRO staat voor een klantgerichte service, adequaat advies en ondersteuning, en het efficiënt inrichten en uitvoeren van HRO-diensten, processen, systemen en administratie. Ben jij een allround Senior HR Adviseur en ben je gedreven om een bijdrage te leveren aan een maatschappelijk relevante zorggroep? Wij maken graag kennis met jou!

Wat ga je doen?

Zorggroep De Opbouw is de werkgever voor bijna 6000 collega's, en we vinden het belangrijk om een goede en aantrekkelijke werkgever te zijn. Daarom investeren we onder andere in onderwerpen zoals strategische personeelsplanning, vitaliteit, effectieve personeelsgesprekken, talent-loopbaanontwikkeling, en preventie en terugdringing van verzuim.

In de rol van HR Adviseur ben jij het eerste aanspreekpunt binnen HRO voor de Raad van Bestuur van de zorggroep met betrekking tot de invulling en uitvoering van de directe personele verantwoordelijkheden van het bestuur. Als adviseur van het bestuur en de groepsmanager HRO, weet je je te ontwikkelen tot een gewaardeerde HR Adviseur.

Dankzij je generalistische HRO-achtergrond en organisatiesensitiviteit ben je in staat om als goede communicator het senior management vanuit je expertise mee te nemen in het beste advies. Je adviseert het bestuur en de groepsmanager HRO, zowel op verzoek als ongevraagd. Daarnaast ondersteun je de groepsmanager HRO bij HRO- en organisatievraagstukken en de implementatie van de HRO-opgave(n).

Momenteel werkt De Opbouw aan de implementatie van het bedrijfsplan "Samen Merkbaar Beter," waarmee actief wordt ingezet op een gezamenlijk verandertraject. Het doel van deze samenwerking is optimale ondersteuning bieden aan het primaire zorgproces. We zetten actief in op het gezamenlijk organiseren en acteren van de ondersteunende diensten van de Zorggroep. Dit betekent dat de ondersteunende afdelingen anders worden georganiseerd en centraal worden samengevoegd binnen de zorggroep De Opbouw. De zorgsector is dynamisch en voortdurend in beweging, wat met name op het gebied van HRO vele uitdagingen met zich meebrengt.

Een beknopte samenvatting van de ambities en doelen uit het bedrijfsplan waar jij een grote bijdrage aan zult leveren, omvatten onder andere:

 • Het creëren van een gewaardeerde organisatie voor kwetsbare mensen en betrokken medewerkers.

 • Het verzekeren dat de zorg leidend is en de bedrijfsvoering ondersteunend.

 • Het delen en benutten van kennis en expertise.

 • Het bundelen en benutten van vernieuwing, innovatie, ondernemerschap en synergievoordelen.

 • Het versterken van wendbaarheid en differentiatie in overeenstemming met netwerken en schaalgrootte (landelijk, regionaal en lokaal).

 • Het realiseren van gezamenlijke efficiency- en kwaliteitsvoordelen.

Waar ga je werken?

Je rapporteert aan de Groepsmanager HRO en werkt nauw samen met de Raad van Bestuur. Zorggroep De Opbouw wordt bestuurd door een tweehoofdige Raad van Bestuur. De organisatorische laag onder de Raad van Bestuur bestaat uit de directeuren van de drie zorgorganisaties (Prinsenstichting, Silverein, Zideris) die samen met het bestuur en de bestuurssecretaris de directieraad vormen. Voor de ondersteunende diensten zijn op het niveau van De Opbouw groepsmanagers aangesteld die agendalid zijn van de directieraad. De Opbouw kent een Centrale Cliëntenraad en een Centrale Ondernemingsraad. Directeuren, regiomanagers en groepsmanagers bij Zorggroep De Opbouw weten te verbinden, aan te spreken, ruimte te laten voor initiatieven en innovatie, belemmeringen weg te nemen, reflectie en tegenspraak te organiseren en staan schouder aan schouder voor het beste resultaat voor de zorg.

Het team HRO werkt voornamelijk vanuit Utrecht. We vinden het belangrijk dat je in contact staat met het team en regelmatig aanwezig bent op kantoor. De functie is flexibel en hybride in te vullen.

Dit breng je mee?

Jij bent de HR Adviseur met lef en bent altijd op zoek naar vormen van samenwerking en ontwikkeling, om te zien hoe het samen (nog) beter kan. Je neemt initiatief en werkt opgavengericht. Als HR Adviseur bij De Opbouw streef je altijd naar het beste resultaat en denk je buiten de bestaande kaders. Jij bent de HRO-professional die gemakkelijk op het niveau van de Raad van Bestuur kan schakelen en bent creatief in denken én doen. Dit past bij jou omdat je werkt vanuit verbinding en draagvlak creëert. Je laat je niet uit het veld slaan, bezit doorzettingsvermogen en doet dit allemaal met een vleugje humor. Daarnaast beschik je over:

 • Je bezit over HBO of WO werk en denkniveau en een diploma.

 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring als (Senior) adviseur binnen het vakgebied HRO binnen een (middel) grote organisatie.

 • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen waar de zorgsector voor staat alsmede van de cao’s VG en VVT, relevante wet- en regelgeving.

 • Ervaring in de zorg is een pré.

 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

 • Je hebt bij voorkeur kennis van AFAS.

Dit bieden wij jou

 • Volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

 • Een dynamische afwisselende functie in de zorgsector.

 • Ruimte om jezelf te ontplooien en verder te ontwikkelen.

 • Een salaris op basis van de cao Gehandicaptenzorg schaal 65 (minimaal € 4.185,- en maximaal € 6.320,- bij een fulltime contract van 36 uur).

 • Een arbeidsovereenkomst voor 32-36 uur.

 • Mogelijkheden om gedeeltelijk hybride te werken.

 • Een passend salaris op basis van kennis, opleiding en ervaring.

 • In eerste instantie een overeenkomst voor de duur van een jaar, intentie om te verlengen voor onbepaalde tijd.

 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg: wij bieden onder andere een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, een vakantietoeslag van 8%, een reiskostenvergoeding en opleidingsmogelijkheden.

 • Startdatum: wat ons betreft zo snel mogelijk, maar we realiseren ons ook dat je mogelijk nog een opzegtermijn of andere verplichtingen hebt. Daar houden we natuurlijk rekening mee.

Het aanleveren van een VOG is bij indiensttreding een voorwaarde.

Interesse?

Aarzel dan niet en solliciteer en stuur je cv en motivatie via de knop solliciteren!

 

Heb je nog vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met onze Recruiter, Nina van de Worp via 0621913555.

 

Over ons
Bij ons draag je bij aan een zinvol bestaan voor ouderen en mensen met een beperking

Door bij Zorggroep De Opbouw te werken, draag je eraan bij dat ouderen en mensen met een beperking op eigen wijze een zinvol en liefdevol bestaan kunnen leiden. Een betekenisvol leven, zo veel mogelijk zoals als zij dat willen. Dat doe je vanuit een van onze zorgorganisaties Prinsenstichting, Silverein of Zideris of vanuit Groepsondersteuning. Met meer dan 5000 collega’s zetten we onszelf iedere dag met hart en ziel in voor 6400 ouderen en mensen met een verstandelijke beperking.

Groepsondersteuning ondersteunt de zorgorganisaties op het gebied van Bestuur & Beleid, Bouw & Vastgoed, I&A (informatisering & automatisering), Inkoop & Contractbeheer, Finance & Control, HRO (human resources & organisatie) en Marketing & Communicatie. Ons uitgangspunt is dat we samen doen, wat we samen kunnen doen.

** Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld **